Boka ett pass

Olika typer av pass

Pass vid ett tillfälle

Vi håller ett pass under 2 timmar där fysiska övningar och diskussioner ingår. Passet går att korta ner men blir som bäst när vi kan köra tiden ut. Vi finns i hela landet men denna sida är främst baserad i Stockholm. Kontakt till andra orter finns längst ner på sidan.

Trestegskurs

Under en trestegskurs är det samma grupp som träffas under tre tillfällen där man får chansen att fördjupa sig i både tekniker och tankesätt. Det är en möjlighet att utveckla sig i hur trygg man är i självförsvar, men också att få mer inflytande i vad man vill fördjupa sig i.

Killar och feminism

När vi håller pass för exempelvis en skolklass erbjuder vi parallellt med självförsvaret ett föredrag om killar och feminism. Här kan man enkelt dela upp en klass så att tjejerna är med på självförsvaret och övriga lyssnar på föreläsningen. Här pratar vi om könsmaktsordningen och det strukturella förtrycket som kvinnor upplever. Hur kan man som kille ställa sig i kampen för ett jämställt samhälle?

Priser

Ett pass kostar 1500 kr, då är det två instruktörer som är på plats och leder. Tillhör du däremot exempelvis en förening med begränsad ekonomi så löser vi detta efter behov.

För tjejjourer, kvinnojourer och liknande verksamhet håller vi alltid pass gratis. 

Våra instruktörer håller pass ideellt, vilket betyder att pengarna inte går till instruktörerna själva. Pengarna går istället tillbaka till verksamheten för att utbilda nya instruktörer och vidareutbilda våra befintliga.

Boka pass

För att boka ett pass mailar du oss på feministisktsjalvforsvarsthlm@gmail.com. Tyvärr är vår formulärfunktion tillfälligt trasig och därför bör all kontakt ske via mail. När du bokar pass så kommer vi till en lokal som du själv ordnar, vi står för instruktörer och material.


Vi finns i hela landet

Vi är baserade i Stockholm, men tillhör ett instruktörskollektiv som finns i hela landet. Om du är intresserad av att boka ett pass på annan ort kan vi hjälpa till att förmedla kontakten. För feministiskt självförsvar i Skåne kan du besöka https://sjalvforsvarskane.se